Top

Applen hallitus pohtinut Steve Jobsille seuraajaa

torstai 21. heinäkuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Steve Jobs

Creative Commons License Kuva: insidetwit

Applen hallituksen jäsenet ovat keskustelleet mahdollisesta seuraajasta sairauslomalla olevalle pääjohtajalle Steve Jobsille. Nämä ovat olleet yhteydessä ainakin yhteen suuren teknologiayhtiön johtajaan, kertoo Reuters viitaten Wall Street Journalin tietoihin. Keskusteluiden tarkoituksena ei ole ollut suoranainen rekrytointi, vaan erilaisten vaihtoehtojen kartoitus. Steve Jobsin kerrotaan leimanneen lehden tiedot vääriksi.

Jobs on ollut sairauslomalla päivittäisistä tehtävistä tammikuusta alkaen. Hän on kuitenkin edelleen mukana päätöksenteossa ja on esiintynyt yhtiön suuremmissa lanseeraustilaisuuksissa. Jobsille tehtiin maksansiirto vuonna 2009 ja häntä on aikaisemmin hoidettu haimasyövän vuoksi.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom