Top

Tältä näyttää viimeisin Unreal Engine 3:a käyttävä iOS-peli

maanantai 8. elokuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Phosphor Games on julkaissut ennakkovideon tässä kuussa julkaistavasta iOS-pelistään The Dark Meadow. Unreal Engine 3:a käyttävä Dark Meadow on visuaalisesti näyttävä mysteeritoiminta. Pelaaja herää sairaalasta ilman tietoa miten on sinne joutunut. Vanha mies varoittaa noidasta, jonka apulaiset kulkevat käytävillä tappamassa kaiken elävän. Sairaalasta pääsee ulos vasta, kun noita on kuollut.

Fotorealistisen maailman luvataan tarjoavan upeat puitteet taisteluille, joissa ei jalkajousta ja miekkaa säästellä. The Dark Meadow julkaistaan myöhemmin tässä kuussa. Sen hintaa ei ole vielä kerrottu.

Katso video:

httpv://www.youtube.com/watch?v=n1og1bg0FwI

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom