Top

Reuters: halpa-iPhonen valmistus alkoi, iPhone 5 ulos syyskuun lopussa

tiistai 23. elokuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Aasialaisvalmistajat ovat aloittaneet iPhone 4:ään perustuvan halpamallin tuotannon, kertoo uutistoimisto Reuters. Puhelimessa kerrotaan olevan vain 8 gigatavua flash-muistia. Reutersin mukaan halpa-iPhone on tarkoitus julkaista vain viikkojen sisällä. Apple ei ole vahvistanut tietoja.

Reutersin mukaan Apple aikoo julkaista myös iPhone 5:n syyskuun lopussa. Siinä kerrotaan olevan aikaisempaa parempi antenni, isompi näyttö ja 8 megapikselin kamera. Ulkomuodoltaan se muistuttaisi iPhone 4:ää.

Nykyisin myynnissä oleva iPhone 4 julkaistiin jo kesäkuussa 2010. Sitä on myynnissä 16 ja 32 gigan muisteilla varustettuna.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom