Top

iPhone 5 saa uuden suuren myyntikanavan

keskiviikko 24. elokuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

趣味はプリペイドSIM集めです。Creative Commons License Kuva: 22n

USA:n kolmanneksi suurin operaattori Sprint aloittaa iPhonen myynnin lokakuun puolivälissä, kertoo Wall Street Journal. iPhonea ovat aiemmin myyneet maan kaksi suurinta operaattoria AT&T ja Verizon.

Uuden operaattorikumppanin uskotaan lisäävän iPhonen myyntiä useilla miljoonilla kappaleilla vuodessa. Sprint on muihin operaattoreihin nähden houkutteleva vaihtoehto, koska se myy muita halvempia datapaketteja ja tarjoaa USA:ssa harvinaisia rajoittamattomia datavaihtoehtoja. Sprintillä on myynnissä myös suosittuja pre-paid-vaihtoehtoja. Sprintillä on 52 miljoonaa asiakasta, AT&T:llä 99 ja Verizonilla 106 miljoonaa.

Wall Street Journalin mukaan iPhone 5 tulee myyntiin odotettua myöhemmin, lokakuun puolivälissä, eivätkä uutuuspuhelimen hurjiksi odotetut myyntiluvut ehdi mukaan Applen neljännen kvartaalin tulokseen. Applen neljäs kvartaali päättyy syyskuussa.

Tiedot iPhone 5:n julkaisusta vaihtelevat syyskuusta lokakuuhun. Eilen uutistoimisto Reuters kertoi iPhone 5:n tulevan myyntiin syyskuun lopussa.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom