Top

Supermunaus: tiedostonimi paljasti poliisin etsineen salaista iPhone 5:ttä

maanantai 5. syyskuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Viime viikolla kohistiin siitä, miten Applen työntekijä oli jälleen unohtanut tulevan puhelimen prototyypin baariin. Applen ja poliisien kerrottiin yhdessä jäljittäneen laitetta, jonka nimeä tai mallia ei paljastettu.

Kovinkaan suurta salapoliisin työtä ei kuitenkaan tarvittu, kun San Franciscon poliisi päätti lähettää asiasta tiedotteen. Siinä vältettiin kaikin tavoin tuomasta esiin millaista laitetta etsittiin, mutta tiedotteen laatija ei ollut ajatellut loppuun asti tiedoston nimeämistä. San Franciscon poliisin tiedote oli nimeltään “iphone5.doc”. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Poliisin toiminnasta ymmärrävästi pitänyt Apple ei ole kommentoinut asiaa. Tapauksessa on muutenkin ollut omituisia käänteitä. Vain muutama tunti ennen tiedotteen lähettämistä San Franciscon poliisin tiedottaja kielsi, että poliisi olisi lainkaan avustanut Applea.

Poliisi ja Applen turvallisuusosaston työntekijät etsivät prototyyppiä sanfranciscolaisesta asunnosta, mutta eivät löytäneet sitä.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Supermunaus: tiedostonimi paljasti poliisin etsineen salaista iPhone 5:ttä”

  1. Ei vittu on syyskuu 5, 2011 21:17

    Lukeeko joku tosissaan näitä juttuja? Nää on silkkaa mainostusta.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom