Top

Amerikkalainen kuorivalmistaja paljasti iPhone 5:n muodon, odottaa toistakin puhelinta

perjantai 16. syyskuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Kuorista näkyy iPhone 5:n oletettu muoto (Kuva: BGR)

Amerikkalainen suojakuorivalmistaja Case-Mate on julkaissut sivuillaan kuvia iPhone 5:n suojakuorista. Niiden perusteella iPhone on aikaisempaa ohuempi, siinä on viistävät reunat ja mykistyskytkin siirtyy vasemmalta oikealle puolelle. Asiasta kertoo Boy Genius Report.

Kuvien tultua julki, Case-Mate poisti ne sivuiltaan. Kuorivalmistaja tarjoaa sivuillaan kuitenkin yllättäen oman käsityksensä tulevasta. Case-Maten mukaan Apple aikoo julkaista lokakuun alkupuolella nopeammalla prosessorilla ja paremmalla kameralla varustetun iPhone 5:n sekä nykyistä iPhone 4:ää ulkoisesti muistuttavan iPhone 4S:n.

New York Timesin toimittaja pitää Case-Maten esittelemiä iPhone 5 -kuoria “todennäköisesti aitoina”. Hänen mukaansa iPhone 5 julkistetaan muutaman viikon päästä.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom