Top

Targukselta näppäimistö, kaukosäädin, osoitinkynä ja peliohjain iPadille

perjantai 16. syyskuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

iPad Bluetooth Keyboard helpottaa kirjoittamista

Tietokonelaukuista ja lisälaitteista tunnettu Targus laajentaa iPad-tarvikkeiden valikoimaansa. Yhtiö tuo markkinoille muun muassa näppäimistön, kaukosäätimen, peliohjaimen ja osoitinkynän.

Targus iPad Bluetooth Keyboard on bluetoothilla toimiva kevytrakenteinen näppäimistö, jossa on pieni virrankulutus ja Applen erikoispainikkeita. Näppäimistön hinta on 59,90 euroa.

Targus Gaming Controller on imukupeilla näyttöön kiinnitettävä peukalo-ohjain, joka toimii useimmilla peleillä, joita ohjataan näytön suuntaohjausta käyttämällä. Sen hinta on 19,90 euroa.

Targus Bluetooth iPad Media Remote on bluetoothia hyödyntävä kaukosäädin elokuvien, videoiden ja musiikin hallintaan. Kaukosäätimellä voidaan ohjata mm. iTunesin ja Youtuben sisältöä. Pienikokoisessa kaukosäätimessä on kaikki perustoiminnot, kuten toisto, pysäytys, pikakatselu eteen- ja taaksepäin sekä äänenvoimakkuus. Kaukosäädin on yhteensopiva myös muiden Apple-laitteiden kanssa. Tuotteen hinta on 49,90 euroa.

Gaming Controller on iPadin ilotikku

Targus Lap Lounge for iPad 2 on sylikäyttöön luotu iPad 2 -alusta, jolla tablettilaite pysyy mukavasti sylissä. Hernepussia muistuttava alusta mukautuu käytettävän alustan mukaan ja pysyy tukevasti paikallaan. Laitetta voidaan käyttää sekä pysty- että vaakatasossa ja katselukulmaa voidaan säätää 90 asteeseen asti. Alustassa oleva kanava vahvistaa äänentoistoa ilman erillistä kaiutinta. Sisätaskuun mahtuvat niin kuulokkeet, osoitinkynä kuin muutkin pienikokoiset tarvikkeet. Hinta on 44,90 euroa.

Targus 2-in-1 Tablet Stylus yhdistää tablettilaitteen osoitinkynän ja perinteisen mustekynän yhdeksi tuotteeksi. Targus Laser Pen Stylus lisää kynän toiminnallisuutta vielä laserosoittimella. Kynien kumikärjellä kirjoittamisen ja piirtämisen kerrotaan olevan huomattavasti sormea tarkempaa. Osoitinkynät ovat yhteensopivia kaikkien kosketusnäytöllä toimivien laitteiden kanssa. Perinteiseen kirjoittamiseen käytetään Parker-kynien täyttöpakkauksia. Kynien hinnat ovat 24,90 ja 39,90 euroa.

Targus Tablet AC Charger on ratkaisu tablettilaitteiden varalaturiksi. Mukaan tarvitaan tablettilaitteen oma usb-kaapeli. Laturin mukana tulee sovitinkappaleet, joilla sitä voidaan käyttää eri maissa. Tuotteen kuluttajahinta on 24,90 euroa.

Kaikki tuotteet ovat saatavana välittömästi.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom