Top

Apple TV jo tänään kotimaisissa kaupoissa

tiistai 4. lokakuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple kertoo tänään aloittavansa Apple TV:n myynnin lukuisissa uusissa maissa, muun muassa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Jälleenmyyjien mukaan laitetta ei ole vielä saatu paljoa Suomeen, mutta joitakin kappaleita löytyy kaupoista jo tänään. Suuren Apple-jälleenmyyjän Varimportin toimitusjohtajan Aimo Lehdon mukaan pieni ensimmäinen erä Apple TV:tä on saatu myyntiin Apple Premium Reseller -myymälöihin.

Laajemmin laitetta saadaan myyntiin kuitenkin vasta virallisen julkistuksen jälkeen, kun myymälät pystyvät tilaamaan laitetta varastoon. Aimo Lehto uskoo toimitusten alkavan heti julkaisun jälkeen, koska Apple TV on uusi vain osalle markkinoista. Toisen sukupolven Apple TV:n hinta tulee Macmaan tietojen mukaan olemaan 119 euroa.

Toisen sukupolven Apple TV:tä ei ole myyty Pohjoismaissa, koska sen sisällöntarjonta perustuu aikaisempaa mallia enemmän videoiden suoratoistoon iTunes Storesta. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa elokuvien myyminen ja vuokraaminen alkoi viime viikolla.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom