Top

Tähän Steve Jobs kuoli

tiistai 11. lokakuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Applen perustaja Steve Jobs menehtyi haimasyöpäkasvaimen aiheuttamaan hengityksen pysähtymiseen. Asia selviää eilen julkistetusta kuolintodistuksesta. Jobs kuoli läheistensä ympäröimänä kotonaan Palo Altossa, Kaliforniassa noin kello 15 paikallista aikaa viime keskiviikkona 5. lokakuuta. Kuolintodistuksessa Jobsin ammatiksi mainitaan vaatimattomasti yrittäjä.

Jobs haudattiin kirkkoon kuulumattomalle hautausmaalle viime perjantaina 7. lokakuuta. Apple aikoo järjestää muistotilaisuuden yhtiön työntekijöille lokakuun 19. päivänä Cupertinon kampuksella. Applen nykyinen pääjohtaja Tim Cook on lähettänyt tilaisuudesta viestin Applen työntekijöille.

Asiasta kirjoittaa Bloomberg.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom