Top

Uusi Apple TV tulossa?

tiistai 11. lokakuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple saattaa suunnitella iPad 2:n ja iPhone 4S:n A5-prosessoriin perustuvaa Apple TV:tä. Huomenna keskiviikkona julkaistavasta iOS 5:stä on löytynyt viittaus Apple TV 3,1:een, jollaista ei ole vielä nähty, kertoo 9to5mac. Nykyinen Apple TV liikkuu merkinnällä 2,1.

Koodin vaihtuminen numerolla suuremmaksi viittaa isompaan päivitykseen, jonka uskotaan olevan lähinnä tekninen. Nykyinen A4-prosessorilla varustettu Apple TV ei pysty toistamaan täyden resoluution 1080p-teräväpiirtovideota, joten Apple päivittänee laitteeseen uuden tehokkaamman prosessorin.

Ensimmäinen Apple TV esiteltiin vuonna 2007 ja nykyinen toisen sukupolven laite syyskuussa 2010. Suomessa Apple TV tuli myyntiin viime viikolla. Apple TV käyttää samaa iOS-käyttöjärjestelmää kuin iPhone ja iPad, joten siihen saatetaan lisätä myös uusia ohjelmistoon liittyviä ominaisuuksia.

Uusien tuotteiden koodit näkyvät ohjelmistoissa useita kuukausia ennen julkaisua, joten uuden Apple TV:n julkaisu ei välttämättä ole suunnitelmissa välittömästi.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Uusi Apple TV tulossa?”

  1. haloo on lokakuu 11, 2011 21:07

    Uusi iPhone tulossa?

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom