Top

Pelattavana Dark Meadow – synkkää kauhutoimintaa

maanantai 7. marraskuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Unreal Engineä käyttäviä pelejä ei ole nähty iOS-laitteilla kovinkaan monta sitten viime talvena ilmestyneen Infinity Bladen. Nyt laitteille on kuitenkin julkaistu pelimoottoria käyttävä Phospor Gamesin Dark Meadow -kauhutoimintapeli. Sanomattakin lienee selvää, että peli näyttää graafisesti jälleen todella upealta ja muistuttaa laitteissa piilevästä tehosta.

Synkkää kauhutunnelmointia sisältävä Dark Meadow muistuttaa Infinity Bladea muutenkin kuin pelkän Unreal Enginen vuoksi. Toistoon ja grindaukseen perustuva pelimekaniikka on hyvin samankaltainen jopa tarkkaan ajoitukseen perustuvia taisteluita myöten. Pelaaja ei voi myöskään liikkua pelimaailmassa täysin vapaasti, vaan pystyy siirtymään pelkästään ennalta määrättyihin kohtiin.

Käytävissä tulee vastaan runsaasti vihollisia, ja taistelut ovat suuressa roolissa. Kehityspisteitä ja rahaa keräämällä saa käyttöönsä yhä tehokkaampia aseita, ja vastaan tulee myös pahempia vihollisia.

Ahtaat ja toisiltaan näyttävät käytävät eivät kuitenkaan toimi aivan yhtä hyvin kuin Infinity Bladen avoin ja vaihteleva fantasiamaisema. Dark Meadow on näyttävä ja suhteellisen hyvin toimiva kauhutoimintapeli, mutta valitettavasti se toistaa liikaa itseään. Kuoleman koittaessa pelaajan täytyy nimittäin aloittaa peli alusta.

Kerätyt rahat, aseet ja tasot sentään säilyvät, mutta käytävät täytyy jälleen tyhjentää vihollisista. Tämä käy pian varsin turhauttavaksi, etenkin kun etenemisen esteenä olevassa ensimmäisessä pomotaistelussa pärjääminen vaatii melkoisesti grindaamista.

Matias Kainulainen

Dark Meadow pojot

  • Phospor Games
  • iPhonelle, iPod touchille ja iPadille
  • Hinta: 4,99 €

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom