Top

Pelattavana Bike Baron – surmanajajan koukuttavat seikkailut

keskiviikko 7. joulukuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Ensisilmäyksellä kotimaisen Mountain Sheepin sivusta kuvattu moottoripyöräily muistuttaa melkoisesti erästä toista kotimaista hittipeliä, mutta pian huomaa, että eroja löytyy sopivasti. Bike Baronin ote ei ole yhtä vakavahenkinen, eikä peli vain pyri kopioimaan Trialsia.

Bike Baronin ajotuntuma on hiukan tönkömpi kuin Trialsissa osittain analogisauvan puutteen vuoksi ja kosketusnäytön ohjaimista johtuen, mutta tästä huolimatta pyörä pysyy hyvin käsissä ja taipuu moniin temppuihin perushypyistä vaikeampiinkin suorituksiin.

Nopean ajan saamisen lisäksi kentissä on myös muita haasteita. Joka kentästä löytyy kolikoita, jotka kerätäkseen joutuu yleensä ajamaan hiukan eri tavalla kuin normaalisti. Kolikoiden keräämisen ohella tähtiä saa usein myös puhtaista suorituksista. Valitettavasti pelistä kuitenkin puuttuvat Trialsissa koukuttaneet kenttäkohtaiset leaderboardit.

Mukana on 44 erilaista kenttää, jotka jakautuvat muutamalle eri vaikeustasolle. Vaikeimmista kentistä löytyy mukavasti haastetta myös kokeneemmalle pyöräkuskille, etenkin jos haluaa suorittaa kentästä löytyvät muut haasteet. Näiden lisäksi mukana on varsin monipuolinen kenttäeditori, ja omia tuotoksiaan pystyy jakamaan myös verkkoon. Harmittavasti toisten pelaajien luomia kenttiä ei voi selata suoraan pelistä, vaan ne täytyy ladata erillisen koodin avulla.

Kokonaisuutena Bike Baron on suhteellisen onnistunut peli, joka ei tyydy pelkästään kopioimaan onnistunutta kaavaa, vaan luottaa rohkeasti myös omiin vahvuuksiinsa. Lopputulos ei ole kuitenkaan aivan yhtä koukuttava.

Matias Kainulainen

Grand Prix Story pojot

  • Mountain Sheep
  • iPhonelle, iPod touchille ja iPadille
  • Hinta: 0,79 €

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom