Top

Näyttävät jouluntoivotukset perille iPadilla

torstai 15. joulukuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Joulukorttien postituksella alkaa olla jo kiire, mutta sähköiset viestit menevät perille vaikka viime tipassa. Equinux tarjoaa iPad-käyttäjille joulun kunniaksi ilmaiseksi Magic Mails -sovellusta, jolla syntyvät näyttävät joulutoivotukset käden käänteessä. Jouluviesteihin voi liittää haluamansa viestin, suunnitella koristeita ja lisätä kuvia iPadin kuvakirjastosta tai napata ajankohtaisen potretin iPad 2:n kameralla.

Jouluviestien lisäksi Magic Mailsilla hoituvat myös monet muunlaiset toivotukset ja kortit, joten sovellus kannattaa napata talteen nyt kun se on ilmainen. Sovelluksessa on 75 korttipohjaa joulun ja uudenvuoden aikaan sekä peräti 300 korttipohjaa muihin käyttötarkoituksiin.

Magic Mails on jaossa ilmaiseksi vuoden loppuun asti. Tämän jälkeen osa korttipohjista muuttuu maksullisiksi ja niitä voi ostaa in-app-ostoilla.

 


Lisää aiheesta:

  1. Macin GarageBand ymmärtää nyt iPadilla luotuja tiedostoja
  2. Tällaiselta näyttävät Applen uudet liikkeet Shanghaissa ja Pariisissa
  3. Konserttipianisti soitti Kimalaisen lennon iPadilla
  4. Vinkki: iPhoneSenderillä ohjeet perille
  5. iPhoneSenderillä ohjeet perille
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom