Top

Huhu: iPad 3 julkistetaan Jobsin syntymäpäivänä

tiistai 27. joulukuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple suunnittelee iPad 3:n julkistamista edesmenneen pääjohtajan Steve Jobsin syntymäpäivänä helmikuun 24. päivänä. Kiinalaisen sanomalehden Economic Daily Newsin mukaan iPad 3 tulisi myyntiin maaliskuun loppuun mennessä.

Laitteen tuotannolla on jo kiire ja alihankkijat ovat pyytäneet henkilöstöään työskentelemään myös kiinalaisen uudenvuoden aikana, jolloin kiinalaisilla on perinteisesti pitkät vapaat. Asiasta kertoo Focus Taiwan.

Huhuttu ajankohta sopisi iPadin julkaisuaikatauluihin. Ensimmäinen iPad esiteltiin tammikuun 27. päivänä, mutta myyntiin se tuli huhtikuun alussa 2010. iPad 2 tuli myyntiin viime maaliskuussa.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Huhu: iPad 3 julkistetaan Jobsin syntymäpäivänä”

  1. h on joulukuu 27, 2011 16:15

    UPEAA Macmaa, kerrankin otsikosta tulee selville huhulähteiden perusteella kirjoittaminen! Hyvä, jatkakaa samaan malliin!

    (Edellisessä jutussa käsiteltiin julkaisemattoman Applen television valmistamisen aloittamisesta, mutta otsikossa annettiin ymmärtää, että Apple on tekemässä televisiota ja sen valmistus aloitetaan pian. Koska jutun perusteella selviää ettei Macmaalla ole varmaa tietoa asiasta, miksi pitää mennä sellaista väittämään otsikossa?)

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom