Top

Huhu: iPad 3:n akku kestää tuplasti pidempään

torstai 29. joulukuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple on onnistunut tuplaamaan iPadin akkukeston, jos Digitimesin tiedot pitävät paikkaansa. Taiwanilaismedian mukaan iPad 3:ssa on peräti 14 000 mAH:n akku verrattuna iPad 2:n 6579 mAH:n akkuun.

Digitimesin mukaan Apple ei enää suunnittele 7-tuumaista mallia, vaan iPad 3:sta tulee ainoastaan perinteinen 9,7-tuumainen malli. Sen näytön kerrotaan olevan resoluutioltaan 2048×1536. Apple aikoo tuplata iPad 3:n led-taustavalaisun, jotta korkearesoluutioisesta näytöstä saadaan aikaisempaa kirkkaampi.

Digitimesin mukaan iPad 3:sta tullaan julkaisemaan kaksi eri versiota. Laitteet sijoittuvat hintaskaalan kalliimpaan päähän. Arvokkaammassa mallissa huhutaan olevan 8-megapikselinen kamera, halvemmassa on vaatimattomampi 5-megapikselinen kamera. Taiwanilaislähteiden mukaan iPad 3:ssa olisi myös uusi tuplaytiminen A6-prosessori.

iPad 2:sta tulisi uuden mallin ilmestyttyä halpamalli, joka taistelisi samoista markkinoista Amazonin Kindle Firen kanssa.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Huhu: iPad 3:n akku kestää tuplasti pidempään”

  1. Apuser on joulukuu 29, 2011 14:58

    No se, että mAHheja on yli tuplasti, ei tarkoita sitä että akkukesto tuplautuisi, koska jännitettäkään ei kerrota. Wattituntimäärä olisi siinä mielessä parempi tieto. Ja A6:n ja uuden näytön kulutuksestakaan ei ole mitään tietoa. Valmiusaikaa voi tulla lisää, mutta se on nykyäänkin jo tolkuttoman pitkä.

    “iPad 2:sta tulisi uuden mallin ilmestyttyä halpamalli, joka taistelisi samoista markkinoista Amazonin Kindle Firen kanssa.”

    Halvin iPad malli nykyisin hakkaa Firen mennen tullen oikeastaan kaikessa, jos hinta pudotetaan vaikka luokkaan 299,-, ei kukaan täysjärkinen osta enää Fireä, paitsi jos tykkää vähän lagaavammasta 7″ meiningistä ja vähemmästä sisällöstä.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom