Top

LaCielta kaksi uutta ThunderBolt-laitetta

maanantai 9. tammikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

LaCie 2big Thunderboltilla varustettuna

Kovalevyvalmistaja LaCie on julkistanut CES-messuilla Las Vegasissa kaksi uutta ThunderBolt-liitännällä varustettua laitetta, 2big Thunderbolt Seriesin ja eSATA Hub Thunderbolt Seriesin.

Alumiiniin pakattu LaCie 2big tarjoaa tallennustilaa aina 8 teratavuun asti, RAID-toiminnot ja mahdollisuuden ketjuttaa laitteita. Siirtonopeudet yltävät 311 MB/s. LaCien mukaan 2big sopii erinomaisesti videokuvaajille ja valokuvaajille. Laitteella voi suoratoistaa useita HD-tasoisia videostreameja, ja Lightroomin tai Aperturen käyttäjien kirjaston selailu nopeutuu huomattavasti.

eSATA Hub Thunderbolt Seriesissa on kaksi eSATA-porttia, joiden avulla vanhojen eSATA-asemien liittäminen ThunderBoltilla varustettuun Maciin helpottuu. LaCien mukaan ratkaisu tarjoaa eSATA:n 3Gb/s nopeuden. Toisen ThunderBolt-liitännän ansiosta myös ketjuttaminen muiden yhteensopivien laitteiden kanssa onnistuu.

Laitteiden pitäisi tulla myyntiin ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom