Top

Kokeilussa Agloves-sormikkaat kosketusnäytöille

torstai 19. tammikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Kirjoittaminen onnistuu Agloveseilla hyvin

Amerikkalainen Agloves on luonut mainiot sormikkaat, joissa jokainen senttimetri on kosketusnäytön kanssa toimivaa pintaa. Jokainen sormi on siis käytettävissä esimerkiksi iPhonen tai iPadin komentamiseen.

Aglovesit on valmistettu akryylistä, elastaanista ja sen maagisen kosketuksen mahdollistavasta hopealangasta. Materiaaleista johtuen ne eivät ole yhtä lämpimät kuin esimerkiksi aikaisemmin kokeilemamme villasta valmistetut Etre Fivepointit, mutta toimivat ellei viima ole kova.

Se tärkein eli kosketuksen perillemeno ja tarkkuus ovat erinomaisia. Sormikkaat istuvat hyvin, mikä tekee tarkoista painalluksista helpompaa. Harhalyöntejä ei juuri tule ja kosketus menee aina perille.

Sormikkaat on valmistettu Kiinassa, mutta jälki on hyvää. Kokeilussa saumat pysyivät tiukkoina, eikä laadussa ollut valittamista.

Agloves on harvoja amerikkalaisia iPhone-hanskojen tai -sormikkaiden valmistajia, jotka myyvät tuotteitaan itse myös Euroopassa. Sormikkaat myydään keskitetysti Hollannista EU-alueen yhteisestä kaupasta, joten tulleista ei tarvitse välittää. Suomi on vahvasti mukana ja tuoteselostekin on käännetty suomeksi.

Aglovesit ovat hyvä vaihtoehto iPhone-käyttäjän sormikkaiksi.

Agloves

pojot

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom