Top

Mielenkiintoisia alennus- ja uutuussoftia iOS:lle ja Macille

torstai 26. tammikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Kotimainen Heroes of Kalevala

Muutamia mielenkiintoisia sovelluksia on jälleen alennuksessa tai julkaistu App Storessa ja Mac App Storessa. Macmaa nostaa esiin muutaman näistä. Lisää mielenkiintoisia alennusohjelmia löydät tietenkin Softaoppaasta.

Telltale Gamesin tutut hahmot seikkailevat uudessa Sam and Max Beyond Time and Spacessa (ep. 1). Hintaa universaalilla pelillä on 5,49 e.

Tunnettu tietokantasofta Bento on alennuksessa Macille. 39,99 euroa maksavan softan saa nyt 23,99 eurolla.

UpperCut Gamesin EPOCH on alennuksessa iPhonelle ja iPadille. 3,99 euron postapokalyptinen robottitaistelu maksaa nyt vain 0,79 euroa.

SkySafari tuo tähtitaivaan ihmeet Macille. iOS:stä tuttu sovellus on nyt ladattavissa ilmaiseksi 3,99 euron panoksen sijaan.

Kotivideoihin voi lisätä helposti efektejä Movie Effects -ohjelmalla. Mac-softa on nyt ladattavissa ilmaiseksi 1,59 euron ostohinnan sijaan.

Mediasoitin AcePlayer on alennuksessa iOS:lle. 2,39 euron hintaa on laskettu… nollaan. Soittimella voi katsella monia eri formaatteja ja ja suoratoistaakin sisältöä iPhoneen tai iPadiin.

Kotimaisen 10Tonsin Heroes of Kalevala on alennuksessa iPhonelle. Maagiseen Kalevalan maailmaan voi luoda omia kaupunkeja 1,59 eurolla. Muutoin hintaa on 2,39 euroa. Pelin voi ladata myös Macille alennushintaan 5,49 e aikaisemman 7,99 e sijaan.

Pangea Softwaren tuttu Cro-Mag Rally on alennuksessa iOS:lle 1,59 eurolla normaalin 2,99 euron sijasta. Cro-Mag Rally on “villein 3D-ajopeli sitten pyörän keksimisen”.

Lisää mielenkiintoisia sovelluksia iOS:lle ja Macille löydät uudistetusta Softaoppaasta. Ohjeet sen käyttämiseen löydät täältä. Vastaanotamme mielellämme palautetta Softaoppaasta osoitteeseen info@macmaa.com. Samaan osoitteeseen voi lähettää myös vinkkejä hyvistä suomalaisista ja suomenkielisistä sovelluksista.


Lisää aiheesta:

  1. Apple laittoi tuotteensa alennusmyyntiin päivän ajaksi
  2. Kotimainen 1000 Heroz alennuksessa iOS:lle
  3. Football Manager 2011 alennuksessa iOS:lle
  4. Nämä ovat vuoden parhaat sovellukset Macille ja iOS:lle
  5. Uudistunut Softaopas suosittelee satoja käsin valikoituja ohjelmia Macille ja iOS:lle
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom