Top

Pelattavana Wind-Up Knight – prinsessanpelastusta juoksemalla

tiistai 7. helmikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Android-laitteilla jo viime vuonna julkaistu Wind-Up Knight saapuu nyt myös iOS:lle. Kyseessä on omaperäisesti tasoloikkaa ja toimintaa sekoittava, lajityyppien rajat ylittävä peli, jossa pelaajan täytyy hiukan vähemmän omaperäisesti lähteä pelastamaan kidnapattua prinsessaa.

Tie prinsessan pelastamiseksi vie halki useiden vaihtelevien kenttien. Jujuna on se, että pelaajan hahmo juoksee eteenpäin automaattisesti. Muista ”juoksupeleistä” poiketen pelkkä esteiden yli hyppääminen ei kuitenkaan riitä, vaan vastaan tulee myös muita haasteita.

Pelaajan täytyykin etenemisen aikana esimerkiksi huitoa vastaantulevia vihollisia miekalla, käyttää kilpeä suojana sekä tehdä kuperkeikkoja esteiden ohittamiseksi. Niinpä pelaaminen tuntuukin sangen monipuoliselta. Vaikeustaso kuitenkin heittelehtii hiukan kentästä toiseen, ja varsinkin loppupään kentissä pelaaminen vaatii hiukan liikaa reittien ulkoa opettelua.

Wind-Up Knight sopii täydellisesti lyhyisiin pelisessioihin, sillä kentät ovat yleensä melko lyhyitä ja vaihtelua riittää runsaasti. Kentistä löytyy myös runsaasti kerättäviä esineitä, joita ei ensimmäisellä peluukerralla yleensä edes huomaa.

Kerätyllä rahalla voi myös kustomoida hahmoaan ja ostaa parempia esineitä. Kenttiä on tällä hetkellä viitisenkymmentä kappaletta, joten pelattava ei lopu aivan heti kesken. Kokonaisuutena kyseessä onkin suhteellisen hyvin viimeistelty ja onnistunut sekoitus erilaisia lajityyppejä.

Matias Kainulainen

Wind-Up Knight

pojot

  • Robot Invader
  • iPhonelle, iPod touchille ja iPadille
  • Hinta: 1,59 €

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom