Top

Ole App Storessa tähän aikaan, saatat voittaa kymppitonnin

maanantai 20. helmikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Applen mobiilisovelluskauppa App Store lähestyy 25 miljardin ladatun sovelluksen rajaa. Juhlan kunniaksi Apple on käynnistänyt kilpailun, jossa 25. miljardinnen sovelluksen ladannut ihminen saa itselleen 10 000 dollarin lahjakortin App Storeen.

Helsinkiläinen Apple-analyytikko Horace Dediu on arvioinut, että App Storesta ladataan nykyisin keskimäärin noin 49 miljoonaa sovellusta päivässä. Tähän lukuun tukeutuen The Next Web arvioi, että App Storesta kannattaa latailla tavaraa maaliskuun 2. päivänä, jotta voittomahdollisuudet ovat hyvät.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “Ole App Storessa tähän aikaan, saatat voittaa kymppitonnin”

  1. Herman on helmikuu 20, 2012 20:13

    Mistähän tuo täysin utopistisen “milliard”-sanan sisältävä grafiikka on revitty? Aika hassua. :)

  2. Herman on helmikuu 21, 2012 14:34

    Liekö sittemmin korjattu.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom