Top

Uutta iPhonea odotellaan vasta syksylle

tiistai 21. helmikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple saattaa siirtää uuden iPhonen vuosittaisen julkaisun syksyyn. Ennen iPhone 4S:ää Apple julkaisi uutuuspuhelimensa aina kesällä, mutta viime vuonna julkaisu tapahtui vasta lokakuussa. Japanilaisen Apple-sivun Macotakaran mukaan uusi iPhone julkaistaan tänäkin vuonna vasta syys-lokakuussa ja tällaisella julkaisuaikataululla edetään vuosia. Sivu kertoo saaneensa tietonsa luotettavalta aasialaiselta lähteeltä.

Seuraavan iPhonen syksyisestä julkaisusta kertoo myös Macrumors. Se kertoo kuulleensa iPhonien osia valmistavalta yhtiöltä, että Applen tilaussuunnitelmat viittaavat julkaisuun syyskuussa. Aiemmin iMore-sivusto kirjoitti seuraavan iPhonen tulevan päivänvaloon lokakuussa.

Apple julkaisi iPhonen, iPhone 3GS:n ja iPhone 4:n kesäkuussa sekä iPhone 3G:n heinäkuussa. Viime vuonna myyntiin tullut iPhone 4S esiteltiin vasta lokakuussa.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom