Top

Keskiviikon kovat softavinkit iPhonelle ja iPadille

keskiviikko 22. helmikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Storify yhdistää sosiaalisen median palaset tarinaksi

Keskiviikon softatarjonnan helmet, olkaa hyvät!

Time-lehti valitsi Storifyn viiden parhaan sosiaalisen median sivuston joukkoon viime vuonna. Nyt Storify on julkaissut ilmaisen iPad-sovelluksen, jolla onnistuvat sosiaalisesta mediasta, kuten Twitterista, Facebookista, Instagramista ja Youtubesta koottujen “tarinoiden” kokoaminen.

Takavuosien piirrossupersankari Mighty Mouse on lentänyt iPhonelle ja iPadille. 3 maailmaa ja 60 tasoa pitävät keltakalsarisen superhiiren hommissa! iPadille HD-versio 1,59 e ja iPhonelle tavallinen 0,79 e.

Uusi on myös ilmainen WrestleFest HD Lite, joka tarjoaa vapaapainia klassisessa kaksiulotteisessa kuosissa iPadille. 1990-luvun alusta kotoisin olevaa peliä on päivitetty nykyaikaan lisäämällä hahmoiksi muun muassa John Cena ja Randy Orton, mutta muuten mennään klassisissa tunnelmissa niin graafisesti kuin hahmoissakin (mm. Jake “The Snake” Roberts ja “Macho Man” Randy Savage).

Mainio Wind-Up Knight on ladattavissa ilmaiseksi iPhonelle ja iPadille pienen hetken, joten pidä kiirettä. Toiminnantäytteinen kolmiulotteinen, mutta sivuttain scrollaava seikkailupeli tähtää – mihinkäs muuhun – kuin prinsessan pelastamiseen.

Lisää mielenkiintoisia sovelluksia iOS:lle ja Macille löydät Softaoppaasta.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom