Top

Photoshop julkaistiin iPadille

maanantai 27. helmikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Adobe on julkaissut kuvankäsittelyohjelma Photoshopista iPad-version. Photoshop Touch mahdollistaa keskeiset kuvankäsittelytoiminnot, kuten layerit, säätötyökalut ja suodattimet. Adobe on panostanut sormiohjaukseen ja refine edge -toiminnolla pitäisi pystyä valitsemaan myös pienimpiä elementtejä, kuten hiuksia. iPad-versiossa on myös ainutlaatuinen camera fill -toiminto, jolla tietyllä layerilla olevan alueen voi täyttää kameran kuvalla.

Photoshopin tablet-versioon on integroitu Googlen kuvahaku ja valmiit tuotokset voi lähettää suoraan Facebookiin. Projektit voi myös tulostaa langattomasti AirPrintin avulla. Adoben mukaan Photoshop Touchilla tehdyt layereita sisältävät projektit aukeavat tietokoneen Photoshop CS 5:llä. Photoshop Touchin maksimiresoluutio on 1600 x 1600 pikseliä.

Photoshop Touch toimii ainoastaan iPad 2:ssa ja vaatii iOS 5:n. Se maksaa App Storessa 7,99 euroa. Adobe on julkaissut iPadille aiemmin paljon rajoitetumman Photoshop Expressin.

Lisää mielenkiintoisia sovelluksia iOS:lle ja Macille löydät Softaoppaasta.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “Photoshop julkaistiin iPadille”

  1. heikkipekka on helmikuu 27, 2012 15:41

    Jännä nähdä miten monta Photoshop-versiota Windows 8 -laitteille julkaistaan.

    Apple-laitteisiin on kaksi – OS X:lle ja iOS:lle omansa.

  2. Olen omena on helmikuu 27, 2012 17:17

    heikkipekka, niin uskomatonta kuin se onkin, Win8 x86 desktop laitteille on jo julkaistu Photoshop vaikkei koko käyttöjärjestelmää vielä kaupasta saakkaan!

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom