Top

Viikon kovimmat ohjelmat iOS:lle

perjantai 16. maaliskuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Sky Gamblers istuttaa hävittäjän ohjaimiin

Tässä listaus viikon kuumimmista uutuusohjelmista iOS:lle, olkaa hyvä!

Kotimaisen 10tonsin uutuus on Azkend 2: The World Beneath. Puzzle-peli tarjoaa fantasiamaisen seikkailun Jules Vernen hengessä. Laivamatka New Yorkista Liverpooliin katkeaa massiiviseen myrskyyn ja pelaaja herää uudessa maailmassa. Pelistä on myynnissä tavallinen ja HD-versio hintaan 2,39 ja 2,99 euroa.

Vihreähipiäinen lyhytpinnainen ystävämme Hulk tekee tulemisen uudessa Avengers Origins: Hulk -sovelluksessa. Hintaa on 1,59 euroa. Sovelluksen avulla voi tutustua Hulkin tarinaan ja kuunnella itse Stan Leen kertovan piirroksistaan.

Namcon uutuus on nimeltään Sky Gamblers: Air Supremacy. Saatoit nähdä Applen esittelevän sitä uuden iPadin lanseeraustilaisuudessa. Peli tarjoaa tiukkoja ilmataisteluja upeilla grafiikoilla, jotka puristavat kaiken tehon irti laitteestasi. Hintaa pelillä on 3,99 euroa.

Macin suosittu sähköpostiohjelma Sparrow on julkaistu myös iPhonelle. Sparrowssa on mahdollista liittää kuvia suoraan sähköpostiin ilman Kuvat-sovelluksessa vierailua – toisin kuin oletussähköpostiohjelma Mailissa. Hintaa ohjelmalla on 2,39 euroa.

Nämä ja muut sovellukset löydät Softaoppaasta.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom