Top

Pelattavana Reckless Racing 2 – monipuolista kaahausta

lauantai 17. maaliskuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Loppuvuodesta 2010 ilmestynyt arcadekaahaus Reckless Racing on saanut jatkoa kakkososan merkeissä. Tällä kertaa ykkösosan punaniskateema on lentänyt romukoppaan ja tilalle on tullut hiukan vakavahenkisempi ote. Yläviistosta kuvattu näyttävä kaahailu on kuitenkin edelleen varsin laadukkaasti toteutettu.

Uratila on melko kattava ja sisältää sopivasti vaihtelua. Autoja voi päivittää monipuolisesti erilaisilla osilla, ja autojen paremmuutta mitataan Forza-pelien tyyliin numeroin ja luokin.

Osaan kisoista vaaditaan tietyn tehoisia autoja, joten pelkästään yhdellä autolla ei pärjää. Suurin osa autoista maksaa tosin sen verran paljon, että aivan heti autovalikoima ei kerry, ellei ole valmis kaivamaan kuvettaan virtuaalirahan ostamiseksi. Ratoja on melko runsaasti, ja niiden välillä on mukavasti vaihtelua. Osa kisoista ajetaan hiekalla, ja autovalikoima sisältääkin myös hiekkakirppuja.

Tekoälyn vaikeustaso heittelehtii hiukan liikaa kisasta toiseen oletusasetuksena olevalla dynaamisella vaikeustasolla. Samoin oletuksena oleva ohjausvaihtoehto tuntuu hiukan liian kiikkerältä. Onneksi pelistä löytyy kuitenkin säätövaraa, ja molemmista ongelmista pääsee eroon valikoiden syövereissä.

Mukana on myös neljän pelaajan verkkomoninpeli, joka toimii kohtuullisen hyvin, mutta ei tarjoa kovinkaan paljoa säätövaraa. Harmittavasti verkossa ajettavista kisoista ei myöskään saa tienattua rahaa.

Kokonaisuutena Reckless Racing 2 on varsin perinteinen, mutta laadukkaasti toteutettu ja monipuolinen arcadekaahaus.

Matias Kainulainen

Reckless Racing 2

pojot

  • Polarbit
  • iPhonelle, iPod touchille ja iPadille
  • Hinta: 3,99 €

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom