Top

Uuden iPadin lataaminen kestää todella kauan

lauantai 17. maaliskuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

iPad 2:n nopeaan lataukseen tottuneet tulevat yllättymään, kun saavat ensi viikolla käsiinsä uuden iPadin. Apple on onnistunut pitämään iPadin akkukeston samassa noin kymmenessä tunnissa nopeista nettiyhteyksistä ja tehosyöpöstä näytöstä huolimatta, mutta se merkitsee sitä, että akun latausaika on samalla kasvanut.

25-wattisesta akusta on siirrytty 42-wattiseen akkuun ja samalla latausaika on kasvanut huomattavasti. Lataaminen kestää jopa useita tunteja kauemmin kuin iPad 2:n ja asiasta kertova TechCrunch suositteleekin jättämään uuden iPadin latautumaan yön ajaksi. Osa ensimmäisistä käyttäjistä on myös valittanut sitä, että laite lämpenee jonkin verran käytössä.

Suomessa uusi iPad julkaistaan 23.3. eli ensi perjantaina.

Kommentit

3 vastausta kirjoitukseen “Uuden iPadin lataaminen kestää todella kauan”

 1. juuso on maaliskuu 17, 2012 13:03

  En omista iPadia vaan Samsungin Tab 10.1:n, mutta joka tapauksessa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on juuri tuo akun lyhyt lataamisaika ja toisaalta pitkä akun kesto. Eli akku on hyvä ja hardware virtaa säästävä. Itse kun pärjäilen vallan loistavasti jo 1megan yhteydelläkin.

 2. Nimi (vaaditaan) on maaliskuu 17, 2012 13:51

  Jos tämmösiä juttuja meinaa kirjoitella niin kannattaisko opetella watin ja wattitunnin ero? Myös väliviivan käyttö meni päin persettä.

 3. Apuser on maaliskuu 17, 2012 14:30

  Riippuu tietysti miten ja missä sitä käyttää, mutta omalle kohdalle tuo on täysin merkityksetön seikka. Ainakin iPad 2:n akku kestää niin tolkuttoman pitkään, että ei se koskaan kesken päivän lopu. Lataan 1-3 kertaa viikossa ja se tapahtuu kätevästi yön aikana nukkuessa ja eiköhän tuo uusikin ehdi sinä aikana latautua.

  Kiinnostaisi tietää kauanko uuden iPadin akku kestää LTE kytkettynä pois. Vaikka se toimisikin Suomessa (mitä en usko), ei oikein kiinnosta 40,-/kk liittymä joka toimii vain siellä missä sitä ei tarvitse. Nykyisinkin riittää tavallinen 3G… Vaikuttaako se virrankulutukseen?

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom