Top

Lue viikon tärkeimmät Apple-uutiset

lauantai 24. maaliskuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Uusi iPad tuli eilen myyntiin Suomessa. Macmaa kokeili laitetta ennakkoon jo tiistaina ja antoi sille positiivisen arvion, vaikka suuria uudistuksia ei näytön ja kameran lisäksi tullutkaan. iPad on kuitenkin edelleen tablet-tietokoneiden aatelia.

Uudelta iPadilta odotetaan paljon. Suomaiset jälleenmyyjät uskovat uuden iPadin vetävän väkeä kauppoihin ja osa uskoo laitteiden loppuvan jo tänä viikonloppuna. Lue lisää viikon kuumimmista Apple-uutisista, niin tiedät mistä puhutaan.

iPad 2:n lanseerauksesta poiketen tällä kertaa myös yritykset ovat innostuneet hankkimaan taulutietokoneita ja oppilaitokset panostavat halventuneeseen iPad 2:een. Onpa uusi iPad vetänyt asiakkaita myös ulkomailta asti Suomeen. Uuden iPadin Suomi-hinnat voit tarkistaa täältä.

Maailmalla uusi iPad on myynyt hurjia määriä. Kolmen miljoonan myydyn iPadin raja ylittyi jo viikonlopussa.

Perustestailun lisäksi on erilaisia keinoja kokeilla millainen laite on. Toiset kokeilevat laitetta, toiset laittavat sen tehosekoittimeen ja jotkut ampuvat sitä konetuliaseella. Suurta huvia yhtä kaikki. Näin uusi iPad selviytyy luotisateesta.

iPadin esittelyn yhteydessä lanseerattu mobiili-iPhoto on osoittaunut menestykseksi. Apple on paljastanut iPhoton myyntiluvut, jotka menevät ns. katosta läpi.

Menestys on ollut myös suomalaisen Rovion Angry Birds -pelibrändi, joka sai uusimman tulokkaan kuluneella viikolla. Angry Birds Spacessa toiminta sijoittuu avaruuteen. Kun valtava koura nappaa lintujen munat, Angry Birdsit aloittavat kiivaan takaa-ajon läpi madonreiän ja löytävät itsensä kellumasta uudessa omituisessa galaksissa avaruussikojen ympäröimänä. Katso videoesittelyt uusista Angry Birds -linnuista, niin pääset paremmin mukaan toimintaan.

iPadin ja vihaisten lintujen lisäksi on puhuttu paljon myös Applen suunnitelmista televisioiden varalle. Apple on jättänyt patenttihakemuksen kaukosäädinsovelluksesta, joka pystyy kopioimaan kodin olemassa olevan kaukosäätimen ja korvata sen virtuaalisella.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Lue viikon tärkeimmät Apple-uutiset”

  1. aaltoni on maaliskuu 25, 2012 13:22

    toi kuva on jotenki vaan niin hieno! :D

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom