Top

Uudella iPadilla ongelmia Applen oman suojan kanssa

lauantai 24. maaliskuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Uusi iPad on periaatteessa yhteensopiva Applen oman Smart Cover -suojan kanssa, mutta joidenkin ensimmäisten Smart Coverien kanssa saattaa ilmetä yhteensopivuusongelmia. Suojat eivät avaa ja sulje 3. sukupolven iPadin näyttöä kuten pitäisi.

Mark’s Hangout -sivuston mukaan syynä on se, että Apple teki muutoksia iPadiin. Uuden iPadin ruudun sulkemisesta vastaava sensori on herkkä polariteetille. Joillakin iPad 2:n käyttäjillä oli ongelmia Smart Cover- suojien kanssa, koska ne sammuttivat iPadin näytön, kun suoja taitettiin laitteen alle. Niinpä Apple päättyi muuttamaan sensorin herkkyyttä niin, että tämä ongelma saatiin poistettua.

Samalla vanhemmat Smart Coverit ja joidenkin lisälaitevalmistajien suojat lopettivat toimimasta oikein. Sivuston mukaan Apple uudisti Smart Cover -suojia jossain vaiheessa viime vuonna. Tästä syystä uudemmissa suojissa on eri mallinumero.

Macmaa kokeili iPad 2:n aikaan markkinoille tullutta Smart Coveria uuteen iPadiin, mutta siinä ei ollut ongelmia. Applen tukifoorumilla käyttäjät kuitenkin kertovat ongelmista.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Uudella iPadilla ongelmia Applen oman suojan kanssa”

  1. Rowdy on maaliskuu 24, 2012 15:11

    Itsellä toimii vanhan erän Smart Cover ihan niin kuin pitääkin uuden iPadin kanssa.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom