Top

Macmaa kokeili: uuden iPadin verkkoyhteys katkeaa jos käsi on väärässä paikassa?

torstai 29. maaliskuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Uuden iPadin väitetään kärsivän iPhone 4:stä tutusta “kuoleman otteesta”. Youtubeen on ladattu videoita, joissa näytetään miten iPadin wlan-yhteys katkeaa, kun kättä pitää sopivasti kotipainikkeen luona alareunassa. Videolla näkyy miten yhteys saattaa katketa tai heiketä, jos käsi on juuri oikeassa paikassa. Useimmiten yhteys kuitenkin toimii.

Youtube-kommenteissa ja Applen foorumeilla osa käyttäjistä kertoo havainneensa saman omalla iPadillaan, toiset taas eivät ole onnistuneet saamaan minkäänlaista “kuoleman otetta” uudesta iPadistaan.

Macmaa kokeili samaa toimituksen uudella iPadilla (Wi-Fi 4G), muttei onnistunut vaikuttamaan wlan-signaalin laatuun. Yhteys ei katkennut tai edes hidastunut, vaikka iPadia yritettiin pidellä tiukasti alareunastaan.

Macmaa ehdottaa tämän mahdollisen ongelman tutkimista joukkoistamalla. Kertokaa kommenteissa, saatteko oman uuden iPadin yhteyden katkeamaan tai hidastumaan “kuoleman otteella”.

Katso videot:

Kommentit

8 vastausta kirjoitukseen “Macmaa kokeili: uuden iPadin verkkoyhteys katkeaa jos käsi on väärässä paikassa?”

 1. Niklas on maaliskuu 29, 2012 11:35

  Taitaa olla tuo 3g antenni muualla, sillä mahdollista tuolla otteella saada wlan tippumaan täysistä nollaan, mutta vaihtaa tämän jälkeen 3g:lle täysillä palkeilla

 2. Johannes on maaliskuu 29, 2012 12:11

  En kyllä saanu death gripillä wifiä heikkenemään. Malli 16gt 4g. Simiä en oo vehkeeseen hommanu.

 3. Ville on maaliskuu 29, 2012 13:39

  Näin tuon ylläolevan videon aamulla ja pakkohan se oli heti koittaa, ei mitään vaikutusta ollut vaikka kuinka yritti.

 4. Esa on maaliskuu 29, 2012 14:46

  Ei minulla ainakaan käsi vaikuttanut mitenkään bittien valumis nopeuteen vaikka kuinka yritin useaan otteeseen.

 5. Mie on maaliskuu 29, 2012 14:54

  Sainpas toimimaan harjoittelun jälkeen, ainakin osittain! Aluksi kokeilin löysällä otteella videon mukaisessa paikassa, jolla ei ollut mitään vaikutusta kenttään eikä nopeuteen. Sitten otin tukevamman otteen suuremmalta alueelta ja puristin kovaa. Silloin WLANista putosi yksi viiva ja nopeus putosi noin puoleen tai kolmasosaan. Katkennut ei kuitenkaan koskaan. Mallina 32 + 4G.

 6. strong on maaliskuu 29, 2012 18:19

  Efekti on selvä mobiiilinettiyhteyttä käytettäessä. Siiis pystyasentoon verrattuna vaaka-asennossa oleva uusi iPad tiputtaa mobiilinettinopeutta 50- 90 prosenttia. Kyse ei ole mistään reunoista kiinnipitämisestä vaan iPadin asennosta.

 7. Sämpy on maaliskuu 30, 2012 6:34

  Oli pakko eilen kokeilla ja kyllä se wifissä pudotti yhden “palkin” pois, mutta ei häirinnyt millään lailla käyttöä tai nopeutta.

 8. harmis on huhtikuu 1, 2012 16:55

  Itselläni toimii juuri kuten tuossa videossa, eli nopeus putoaa lopulta nollaan.

  Mikäli iPadissä on käytössä suoja, joka peittää myös pohjalevyn, ei ongelma ole niin paha. Eli, vika tosiaankin tuntuu olevan aivan vastaava kuin iPhonen tapauksessa aikanaan.

  Sain oman laitteeni viime viikolla postimyynnistä mutta johtuen vian vakavuudesta, tulen palauttamaan rakkineen lähipäivinä. Jos laitteesta maksaa 800 euroa, ei tälläisiä suunnittelumokia tarvitse sietää.

  Oma laitteeni siis oli WiFi+4G (64G).

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom