Top

Huhu: seuraavan iMacin näyttö ei kiillä ja heijasta

tiistai 3. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Applen huhutaan käyttävän seuraavassa iMac-mallistossaan heijastamattomia näyttöjä. Taiwanilaisen Digitimesin mukaan sopimusvalmistaja G-Tech Optoelectronicsin uskotaan toimittavan heijastamattomia laseja Applen all-in-one eli iMac-koneisiin. G-Tech valmistaa tällä hetkellä laseja iPadien näyttöihin. Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun Apple tarjoaa pöytäkoneisiinsa mahdollisuutta heijastamattomalle näytölle. Mattanäytön on aikaisemmin voinut tilata erikseen ainoastaan MacBook Prohon.

Apple Insiderin mukaan Apple työstää iMaceja, jotka muistuttavat ulkoisesti nykyaikaisia taulutelevisioita. Ne ovat huomattavasti ohuempia ja kevyempiä kuin tämänhetkiset iMac-mallit. iMacien nykyinen ulkoasu on vuodelta 2009, sen jälkeen koneisiin on tullut ainoastaan teknisiä uudistuksia.

Uuden iMac-malliston uskotaan tulevan markkinoille vasta vuoden loppupuoliskolla.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “Huhu: seuraavan iMacin näyttö ei kiillä ja heijasta”

  1. Petri on huhtikuu 9, 2012 10:16

    “Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun Apple tarjoaa pöytäkoneisiinsa mahdollisuutta heijastamattomalle näytölle. Mattanäytön on aikaisemmin voinut tilata erikseen ainoastaan MacBook Prohon.”

    Hmm. Työkoneenani on muutaman vuoden vanha iMac, ja siinä kyllä on täysin heijastamaton mattanäyttö…

  2. Mac on huhtikuu 10, 2012 23:51

    Macmaan toimitus ei taida olla tietoinen kuin nykyisistä malleista. Kyllä aikaisemmin sai iMaccejä mattapintaisina kuten myös applen tavalliset näytöt olivat mattapintaisia. Hienoa, että apple on tajunnut virheensä peilinäyttöjen kanssa ja palaa takaisin mattapintaisiin näyttöihin!

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom