Top

Rakentaako Apple pelikonsolin?

maanantai 16. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Applen Pippin-pelikonsoli floppasi pahasti (Kuva: CC/All About Apple)

Applen pitkään huhutun televisiovastaanottimen ympärillä kuohuu jälleen. Toimitusjohtaja Tim Cook on nähty neuvottelemassa Steam-pelipalvelusta tunnetun Valven pääkonttorilla, mikä on nostattanut huhumyllyn omenayhtiön tulevaisuudensuunnitelmista. Joidenkin arvioiden mukaan Apple suunnittelisi pelikonsolin julkaisua televisiovastaanottimensa yhteydessä. Cult of Macin mukaan pelejä pelattaisiin eleillä, liikkeillä ja kosketuksella ja teknologia olisi samankaltainen kuin Xbox360:stä tutussa Kinectissä.

Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Apple lähtee mukaan pelikonsolibisnekseen. Vuonna 1995 Apple julkaisi japanilaisvalmistaja Bandain kanssa Pippin-pelikonsolin, mutta se floppasi pahasti jääden PlayStationin ja Segan jalkoihin. Laitetta myytiin vain noin 50 000 kappaletta ja sen valmistus lopetettiin nopeasti.

Applen uskotaan julkistavan oman televisiovastaanottimensa tämän vuoden lopulla. Sen uskotaan hyödyntävän Siri-ääniohjausta ja pystyvän lataamaan sisältöä suoraan iTunes Storesta. Ainakin yksi analyytikko uskoo sen nimen olevan iPanel.

Kommentit

4 vastausta kirjoitukseen “Rakentaako Apple pelikonsolin?”

  1. Mikko on huhtikuu 16, 2012 10:47

    Mahtavaa! Laatutoimittaja Niko Antin käyttää lähteenään Cult of Macin kaltaista laatusivustoa.

  2. Olen omena on huhtikuu 16, 2012 12:05

    Eiköhän se ole käynyt jo selväksi että koko tämän sivuston idea on “uutisoida” lähinnä perättömiä huhuja ja erilaisia fanipoika konsepteja mahdollisesti tulevista laitteista…

  3. Erkka on huhtikuu 16, 2012 12:08
  4. Niko Antin on huhtikuu 16, 2012 13:02

    Mainio :)

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom