Top

Apple haluaa ihmiset pilveen, jakaa ilmaista käyttöjärjestelmää

torstai 19. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Ilmainen lumikissa odottaa (Kuva: Macgasm)

Apple on alkanut tarjota Snow Leopardia ilmaiseksi vanhemmissa käyttöjärjestelmissä oleville MobileMe-käyttäjille saadakseen nämä siirtymään iCloudiin. Heille on lähetetty sähköpostissa tarjous ilmaisesta Snow Leopardin asennus-DVD:stä. Asiasta kertoo Macgasm.

Vanha MobileMe-palvelu suljetaan kesäkuun lopussa ja Applen tarjous päättyy pari viikkoa ennen sitä. Apple tarjoaa Snow Leopardia ilmaiseksi, jotta käyttäjät voivat sitten ostaa iCloudiin vaadittavan uusimman Lion-käyttöjärjestelmän.

Viime lokakuussa julkaistussa MobileMe:n korvaajassa iCloudissa on yli 100 miljoonaa käyttäjää.

– iCloud on strategia seuraavalle vuosikymmenelle tai pidemmällekin. Se on todella perinpohjaista, toimitusjohtaja Tim Cook totesi investointipankki Goldman Sachsin teknologiakonferenssissa helmikuussa.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.





Bottom