Top

“iPad mini olisi kilpailijoiden painajainen”

sunnuntai 22. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Pienempää iPadia pidetään strategisesti fiksuna liikkeenä © Kuva: Yagan Kiely

Apple on testannut erikokoisia ja -muotoisia iPadeja vuodesta 2009 asti, sanoo meklariyhtiö Sterne Ageen analyytikko Shaw Wu. Hän kommentoi sijoittajille lähettämässään muistiossa viime aikoina kasvaneita huhuja 7-tuumaisesta iPad ministä. Wun mukaan huhut eivät ole poikkeuksellisia, sillä Apple on kokeillut iPadeja aina nelituumaisesta kaksitoistatuumaiseen asti.

Wu ei anna arviota siitä, onko Apple tuomassa markkinoille pienempää 7-tuumaista iPadia, mutta hän pitäisi sitä nerokkaana liikkeenä. Wun mukaan halvemman hintaluokan iPad mini olisi kilpailijoille painajainen, koska monille valmistajilla on jo nyt vaikeuksia kilpailla iPad 2:ta ja uutta iPadia vastaan. Ainoastaan Amazon on onnistunut saamaan jalansijaa Kindle Firellaan. Halvemman hintaluokan iPad mini vaikeuttaisi kilpailua entisestään.

Asiasta kirjoittaa Business Insider.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen ““iPad mini olisi kilpailijoiden painajainen””

  1. Note on huhtikuu 22, 2012 13:50

    Samsung Galaxy Note ja sen seuraajat ovat varmasti myös kilpailussa mukana. Puhelimen ja tabletin risteytys on aika hyvin onnistunut ainakin Notessa. En tiedä mitä 7″ tabletilla tekee. Koska se on liian iso taskussa kulkemaan ja toisaalta “pieni” tabletiksi. Jos siinä ei puhelin ominaisuuttakaan ole, niin erikoinen välimalli siitä tulisi.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom