Top

Helsingin Sanomat alkoi myydä iPadia

maanantai 23. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Helsingin Sanomat on tuonut myyntiin iPadin ja Hesarin digilehden paketin. Uudet tilaajat voivat hankkia 24 kuukauden määräaikaisen pakettitilauksen, joka maksaa halvimmillaan 39,90 euroa kuussa. iPad on 16 gigatavun Wi-Fi + 4G -malli, mutta mukana ei toimiteta dataliittymää, vaan se pitää halutessa hankkia erikseen. iPad-tilaukset toteutetaan yhteistyössä Humac People -ketjun kanssa ja laite jää omaksi tilauskauden päätyttyä.

Helsingin Sanomien mukaan uusi tilausmuoto kehitettiin kuluttajien toiveesta. HS:n kuluttajatutkimuksessa yli puolet vastaajista kertoi olevansa erittäin tai melko kiinnostunut mahdollisuudesta liittää iPad lehtitilaukseensa. iPad valikoitui pakettiin siksi, että se on taulutietokoneiden markkinajohtaja.

Kommentit

4 vastausta kirjoitukseen “Helsingin Sanomat alkoi myydä iPadia”

 1. Note on huhtikuu 23, 2012 11:39

  Tämähän on uusi ja erinomainen idea.

 2. Arto Kojo on syyskuu 17, 2012 18:56

  Onko nyt edelleen niin, että tuo 4G on Hesarinkin tapauksessa kusetusta, eli tuolla laitteella ei kykene Suomessa 4G nopeuksiin, vaikka olisi mikä liittymä? Eli jos ajattelee yhtään tulevaisuuteen, tätä tarjousta ei nimenomaan kannattaisi ottaa?

  –ako

 3. Olen omena on syyskuu 17, 2012 19:40

  Arto Kojo, asia on juuri näin. Tuolla laitteella ei päästä suomessa ikinä 4G vauhteihin, syystä että suomessa (ja euroopassa) käytössä toiset taajuudet. Harhaanjohtavaa mainontaa, muualla tästä oltaisiin jo oikeudessa.

 4. Ville on syyskuu 17, 2012 19:56

  Arto, onhan siinä silti dual carrier yhteys, joka on kai jotain 4x nopeampi kuin mikään 3G yhteys, olikos se jotain 20-30 megan väliltä, vai enemmänkin.

  En itse tiedä tästä juurikaan, mutta toisaalla ainakin paljon kehuttiin uusimman iPadin nopeuksia vaikka virallista 4G yhteyttä ei olekkaan.

  Tsekkaile operaattorien sivuilta millaisiin nopeuksiin dual carrierilla päästään.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom