Top

Microsoft tyri, Office-päivitys vedettiin pois

maanantai 23. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Huhtikuun puolivälissä julkaistu Office for Mac 2011:n päivitys Service Pack 2 on osoittautunut suutariksi. Microsoft myöntää blogissaan, että päivitys on aiheuttanut osalle käyttäjistä ongelmia ja se on vedetty pois jaosta. Päivitys on sekoittanut erityisesti Outlookin tietokantoja ja Microsoft tarjoaa hätäratkaisua mahdollisiin tietokantaongelmiin erillisessä artikkelissa.

Microsoft kertoi saavansa eniten kehityspyyntöjä Outlookista, joten se keskittyi SP2:ssa erityisesti siihen. Päivityksen luvattiin ratkaisevan keskeisiä ongelmia muun muassa Exhange Serverin synkronoinnissa.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “Microsoft tyri, Office-päivitys vedettiin pois”

  1. Esa on huhtikuu 23, 2012 18:08

    jesh!

  2. Ranntu on huhtikuu 23, 2012 18:27

    Kun ottaa Microsoftin pois tietokoneesta niin ei ole enää ongelmia.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom