Top

Ilmainen kotimainen iBooks-oppikirja tekstien tuottamiseen ja tulkitsemiseen

torstai 26. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opettajakorkeakoulu on julkaissut ensimmäisten suomalaisten joukossa digitaalisen iBooks-oppikirjan. iPadilla selattava ilmainen Kirjoittajan apu -oppikirja yhdistää tekstiä, kuvaa ja videoita. Tarkoituksena on innostaa tekstien tuottamiseen ja tulkitsemiseen sekä madaltaa kirjoittamisen kynnystä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun on tarkoitus hyödyntää iBooks-oppimateriaaleja aktiivisesti osana opettajankoulutuksen ohjelmia. Digitaalisen osaamisen toivotaan leviävän tulevien opetusalan ammattilaisten kautta myös laajemmalle suomalaiseen koulutusjärjestelmään. Kirjoittajan apu löytyy iBookstoresta.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom