Top

Ilmainen kotimainen iBooks-oppikirja tekstien tuottamiseen ja tulkitsemiseen

torstai 26. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opettajakorkeakoulu on julkaissut ensimmäisten suomalaisten joukossa digitaalisen iBooks-oppikirjan. iPadilla selattava ilmainen Kirjoittajan apu -oppikirja yhdistää tekstiä, kuvaa ja videoita. Tarkoituksena on innostaa tekstien tuottamiseen ja tulkitsemiseen sekä madaltaa kirjoittamisen kynnystä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun on tarkoitus hyödyntää iBooks-oppimateriaaleja aktiivisesti osana opettajankoulutuksen ohjelmia. Digitaalisen osaamisen toivotaan leviävän tulevien opetusalan ammattilaisten kautta myös laajemmalle suomalaiseen koulutusjärjestelmään. Kirjoittajan apu löytyy iBookstoresta.


Lisää aiheesta:

  1. Uusi ilmainen virustutka Mac App Storeen
  2. Ilmainen Motion FX lisää efektejä videokuvaan reaaliajassa
  3. Kotimainen musiikki ei myy digitaalisena
  4. Spotify – musiikin ilmainen aarrearkku
  5. Ilmainen Firemail helpottaa mailien kirjoittamista iPhonella
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom