Top

Video: tällainen voisi olla iMac touch

lauantai 28. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Vaikka Applen toimitusjohtaja Tim Cook on moneen otteeseen tuonut esiin, ettei yhtiö ole kiinnostunut yhdistämään tablet-tietokoneiden kosketusteknologiaa tietokoneisiinsa, ei se estä harrastajia visioimasta millainen moinen rakkauden hedelmä olisi.

Joakim Ulseth on julkaissut Vimeossa konseptivideon iMac touchista, jossa olisi toiminnallisuuksia sekä iMacista että iPadista. Ulsethin visiossa iMac touchissa pyörii OS X 10.8 Mountain Lion ja iOS 5. Resoluutio olisi 4096 x 2304, jolloin tekstit ja grafiikka saisivat uuden elämän ja potkua koneeseen antaisi Intelin Ivy Bridge -prosessori. Puheohjauksesta huolehtisi iPhonesta tuttu Siri.Mitä mieltä lukijat ovat konseptista?

Katso video:

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom