Top

Applen ja Samsungin johtajat sopivat sovun hieromisesta

maanantai 30. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Samsung Omnia II © Kuva: John.Karakatsanis

Applen ja Samsungin johtajat tapaavat toukokuun 21.-22. päivänä hieroakseen sopua kiivaana käyvään patenttiriitaan. Yhtiöt eivät ole sopineet tapaamisesta omatoimisesta, vaan patenttiriitaa setvivä tuomari määräsi Applen ja Samsungin sovitteluun. Ainakin Applen puolella ollaan valmiita neuvotteluihin, sillä toimitusjohtaja Tim Cook sanoi osavuosikatsauksen yhteydessä mieluimmin sopivansa kiistan.

Patenttikiistoja seuraavan FOSS Patentsin mukaan Apple ja Samsung hierovat sopua San Franciscossa ja neuvotteluihin osallistuvat Applen Tim Cook ja Samsungin Choi Gee-sung. Kummaltakin yhtiöltä on pyydetty arviota siitä, miten todennäköisesti oikeusjuttu kääntyy heidän voitokseen, mikäli sopua ei synny.


Lisää aiheesta:

  1. Euroopan komissio tutkii Samsungia ja Applea kilpailulakien rikkomisesta
  2. Samsung päivittää Galaxy-puhelimet päästäkseen Applen vaatimasta myyntikiellosta
  3. Jobsin kuolema sai Samsungin siirtämään Android-julkistuksen, vai saiko?
  4. Samsung Galaxy Tabin myynti kiellettiin Euroopassa Applen vaatimuksesta
  5. Apple haluaa AMOLED-näytön iPad 3:een
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom