Top

Applen ja Samsungin johtajat sopivat sovun hieromisesta

maanantai 30. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Samsung Omnia II © Kuva: John.Karakatsanis

Applen ja Samsungin johtajat tapaavat toukokuun 21.-22. päivänä hieroakseen sopua kiivaana käyvään patenttiriitaan. Yhtiöt eivät ole sopineet tapaamisesta omatoimisesta, vaan patenttiriitaa setvivä tuomari määräsi Applen ja Samsungin sovitteluun. Ainakin Applen puolella ollaan valmiita neuvotteluihin, sillä toimitusjohtaja Tim Cook sanoi osavuosikatsauksen yhteydessä mieluimmin sopivansa kiistan.

Patenttikiistoja seuraavan FOSS Patentsin mukaan Apple ja Samsung hierovat sopua San Franciscossa ja neuvotteluihin osallistuvat Applen Tim Cook ja Samsungin Choi Gee-sung. Kummaltakin yhtiöltä on pyydetty arviota siitä, miten todennäköisesti oikeusjuttu kääntyy heidän voitokseen, mikäli sopua ei synny.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom