Top

Macmaan vappu: näin salakuljetat iPhoneja kaljapulloissa

maanantai 30. huhtikuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Vanhoja ihmisiä kannattaa kuunnella, koska heillä saattaa olla hiljaista tietoa, jota ei saa oppikirjoista. Hyvää esimerkkiä näyttää vanhempi kiinalaisnainen, joka keksi salakuljettaa 216 iPhonea kätkemällä ne kaljapulloihin. iPhone 4:t ja 4S:t oli piilotettu tyhjiin kaljapulloihin, koska kiinalaiset keräävät suomalaisten tapaan tyhjiä pulloja pikkurahan toivossa.

Matka Hong Kongista Shenzeniin katkesi tullimiesten tarkkojen käsien takia. He kiinnittivät huomiota siihen, että näennäisesti tyhjät pullot painoivat yllättävän paljon. Kaljapullot oli leikattu varovasti poikki ja sisälle oli ujutettu kolme puhelinta per pullo. Asiasta kertoo MIC Gadget.

Katso video:

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom