Top

DNA:lla surffataan muita nopeammin

perjantai 4. toukokuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

DNA:n liittymillä surffataan 3G-verkossa keskimäärin nopeimmin. Tulokset vaihtelivat selvästi alueittain, mutta suurin keskimääräinen saapuvan liikenteen tiedonsiirtonopeus 7,1 Mbit/s saavutettiin DNA:n verkossa. Kilpailijoiden vastaavat tulokset olivat 6,3 Mbit/s (Elisa) ja 5,7 Mbit/s (Sonera). DNA:n 3G-keskinopeudet olivat suurimmat seitsemässä kaupungissa.

Omnitele Oy:n huhtikuussa tehty tutkimus kattoi kolme Suomen suurinta operaattoria, 15 suurinta kaupunkia ja yli 2300 kilometriä ajomittauksia. Mittauksissa olivat mukana tutkimusalueen keskukset ja merkittävimmät asuinalueet. Tutkimuksessa pyrittiin selvittämään tiedonsiirtonopeuksia mahdollisimman laajalla maantieteellisellä alueella ja vaihtelevissa radio-olosuhteissa eli esimerkiksi eri vuorokauden aikoina ja erilaisissa ympäristöissä.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “DNA:lla surffataan muita nopeammin”

  1. DNA:lla ei tee mitään on toukokuu 6, 2012 23:35

    Ihan sama vaikka surfattaisiin dnan verkossa valonopeuden vauhdilla, ku verkon laajuus on anuksesta. Ei oo kenttää tääl vaik on keskellä kaupunkivilinää. No onnex on elisa, ni pääsee nauttiin jopa 15M nopeuksista kun dna:lla tuli hädin tuskin Gprs:ää. Mut eihän dna:l oo olllu ees kenttää suurimman osan ajasta…

    Haistakaa kukka dna.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom