Top

TomTomilta sovellus nopeuskameroiden varomiseen

lauantai 5. toukokuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Navigaattorivalmistaja TomTom on julkaissut TomTom Speed Cameras -sovelluksen, jonka avulla voi välttää nopeuskameroiden antamat ylinopeussakot. Sovellus kertoo auton nopeuden, alueen nopeusrajoituksen, lähestyvän nopeuskameran tyypin ja matkan siihen. Yksinkertainen värikoodaus kertoo, tarvitseeko kuljettajan hidastaa.

Sovellus saa tietonsa autoyhteisöstä, johon 1,6 miljoonaa TomTom-käyttäjää lähettää tietoja kameroista. TomTom lupaa sovelluksen paljastavan 95 prosenttia kiinteistä nopeuskameroista ja tarjoavan reaaliaikaisia päivityksiä poliisin liikkuvista nopeuskameroista.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi, mutta sen käyttäminen maksaa 4,99 euroa kuussa tai 29,99 euroa vuodeksi. Sovelluksen julkaisun kunniaksi TomTom tarjoaa palvelua alennettuun hintaan 1,59 euroa kuukaudessa tai 18,99 euroa vuodeksi. TomTom Speed Cameras Nordics kattaa Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan.

Lisää Macmaan Softaoppaasta.

Kommentit

8 vastausta kirjoitukseen “TomTomilta sovellus nopeuskameroiden varomiseen”

 1. Tyhmä maksaa liikaa on toukokuu 5, 2012 12:32

  Ilmaiseksi saa saman toiminnon kun hankkii Nokian Symbian 3 puhelimen. Itse otin halvalla Nokia N8 juuri tällaisen monipuolisen ilmaisen navigaattorin takia.

 2. jos sitä jotain uutta sais jo keksiä on toukokuu 5, 2012 12:34

  Taitaa olla jo aika vanha keksintö. Tämä ominaisuus löytyy jo Nokian puhelimien navigaattorista…

 3. Rami on toukokuu 5, 2012 17:50

  H..tin persaukiset panikoi kameratutkia.
  Jos on munaa ajaa lakia vasten, pitää olla munaa vastata teoistaan.

 4. Nii on toukokuu 5, 2012 18:08

  Nii tai sit ostaa satasella navigaattorin autoon ja kunnon puhelimen. Mitään järkee oo ostaa puhelinta navigaattoriks ku kunnon navin saa jo suht halvalla.

 5. Seppo Mahlman on toukokuu 5, 2012 18:44

  Tom Tomin nopeuskameroiden tiedostotaso on surkean ja säälittävän välimaastossa. Lupaus 95 % on käytännössä lähellä 60 %. Mm. talviaikaa ei huomioida.

 6. M on toukokuu 5, 2012 19:12

  “Mitään järkee oo ostaa puhelinta navigaattoriks ku kunnon navin saa jo suht halvalla.”

  Eri mieltä. Puhelin, eli navigaattori on aina mukana, opastaa myös jalankulkijaa ja akku kestää pidempään kuin missään navigaattorissa. Puhelin on loistava navigaattori. Ja aina voi ostaa kalliimman luurin, kun ei tarvitse erikseen navigaattoria ostaa. Päivittäminenkin helpompaa ja halvempaa.

 7. Hemmo on toukokuu 6, 2012 4:59

  No voi jumalauta, ei ton takia tarvi ostaa nokialaista, mulla on ollut jo vuosia ilmainen apsi iPhonessa joka tekee ton saman!!?? Poi-lite, ja tietääkseni niitä on muitakin jollei ilmaisia niin jotain 0.79€.

 8. Olen omena on toukokuu 6, 2012 15:46

  Ihan tähän navigointi keskuteluun, vielä ei ole tullut vastaan Nokian Symbian navin voittanutta, ei tarvi olla sataa eri appsia joka eri toimintoon kun yksi hoitaa kaiken ja vielä ilmaiseksi.

  WP:n navi vielä vähän perässä symbian versiota mutta kovaa kyytiä sekin päivittyy.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom