Top

Viimeisimmät huhut iPhone 5:stä

maanantai 14. toukokuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Uutta iPhonea odotellaan lokakuulle © Kuva: David Blackwell.

Apple ei ole vieläkään päättänyt, millainen Phone 5:n lopullinen design on, kertoo iMore-sivusto. Yhtiö testaa useita erilaisia prototyyppejä ja päättää vasta viime tipassa, mihin niistä se päätyy. Sivuston mukaan näytön koko tulee todennäköisesti olemaan 4-tuumainen, jos Apple päättää valita suuremman ruudun.

iPhonen ikoninen kotipainike tulee pysymään monista vastakkaisista huhuista huolimatta ennallaan, mutta dock-liitin saattaa kokea muutoksia. Applella testaan nimittäin aikaisempaa pienempää liitintä. Jos iMoren tiedot pitävät paikkansa, ei iPhone 5:ssä nähdä metallista takaosaa nykyisen lasisen tilalla. Paljon huhuttu LTE-yhteensopivuus on todennäköisesti edelleen tulossa. Puhelimen julkaisua suunnitellaan lokakuulle.

iPhone 5:lle on asetettu suuria odotuksia.

Seuraava iPhone tulee olemaan kaikkien päivitysten äiti, on tykittänyt investointipankki Piper Jaffrayn analyytikko Gene Munster.

Topeka Capital Marketsin analyytikko puolestaan uskoo, että seuraavassa iPhonessa on täysin uusi design, jossa hyödynnetään kannettavista tietokoneista tuttua unibody-rakennetta.

Monet ovat toivoneet Applen julkaisevan iPhone 5:n jo kesällä, mutta se siirtynee syksyyn halusi Apple sitä tai ei. Siruvalmistaja Qualcomm on varoittanut markkinoita siitä, ettei se pysty toimittamaan matkapuhelimissa käytettäviä siruja, kuten LTE-siruja kysynnän mukaisesti ja toimitukset tulevat laahaamaan perässä koko loppuvuoden.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Viimeisimmät huhut iPhone 5:stä”

  1. GNote on toukokuu 14, 2012 20:19

    micro-usb dock-liitin olisi hyvä veto Applelta, mutta kun he välttelevät kaikkia standarteja niin tuskin tulee tapahtumaan. Aika kauan on jo mennyt iPhonen (ja iPadin) kanssa, että oltaisiin saatu jotain kunnon päivityksiä. Toivottavasti tämä iPhone 5 olisi nyt taas vaihteeksi jotain oikeasti uutta.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.





Bottom