Top

Googlen Chrome-selainta odotetaan iOS:lle

keskiviikko 16. toukokuu 12 - Niko Antin - Jätä kommentti

Chromen betaversio Androidilla

Google tuo Chrome-selaimensa piakkoin iPhoneen ja iPadiin, kertoo finanssialan palveluja tarjoava Macquarie Equities Research. Tarkka aika on vielä epäselvä, mutta se saattaa tulla jo toisella kvartaalilla.

Macquarie Equities Researchin mukaan Chrome on ollut menestys tietokoneilla ja Google haluaa laajentaa kokemuksen myös mobiilipuolelle. Yhtiön uskotaan markkinoivan selaintaan vahvasti erottuakseen joukosta. Ensimmäiset ulkopuolisten kehittäjien selaimet ilmestyivät App Storeen vuonna 2009 ja nyt niitä on tarjolla jo lukuisia. Suurimpia kädenvääntöjä on käyty norjalaisen Operan ja Applen välillä.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Googlen Chrome-selainta odotetaan iOS:lle”

  1. PatrikSelin on toukokuu 17, 2012 16:05

    Toivottavasti Apple ei ole lamauttanut ominaisuuksia pois.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom