Top

Viikon kysymys: Mitä mieltä olet iPad ministä?

maanantai 27. elokuu 12 - Osku Kannisto - Jätä kommentti

Tällä viikolla kysymme, mitä mieltä olette huhutusta iPad ministä.

Tuleva pienempi iPad eli iPad mini pyörii jatkuvasti netin keskusteluissa. Laitteesta ei kuitenkaan ole saatavilla mitään virallisia kuvia saatikka tietoa Applen toimesta. Kiinnostaako pienempi iPad millä tasolla, jääkö tuotelanseeraus flopiksi vai uskotko laitteen kenties jäävän pelkkien huhujen asteelle?

Vastaa kysymykseen sivuston oikeasta laidasta löytyvästä kyselystä.

Viime viikolla tiedustelimme lukijoiden kiinnostusta Suomeen rantautuvaan Netflix-videopalveluun. Palvelua odotetaan selkeästi vastaajien keskuudessa, sillä 82% ilmoitti harkitsevansa sen tilausta. Lopuille vastaajista nykyinen ohjelmatarjonta riittää hyvin.

Kommenteissa pohdiskeltiin palvelun tuomaa sisältöä sekä tekstityksiä suomeksi. Eräs vastaaja kertoi jo nyt käyttävänsä Netflixiä ja tv-sarjoihin erikoistunutta Hulu Plus-palvelua Apple TV:nsä kautta. Yhdysvaltalaisten palveluiden käyttöön vaaditaan iTunesiin luotu jenkkitili sekä proxy-palvelin, jonka kautta palvelut saadaan Suomen ip-osoitteisiin. Jenkeissä molempien palveluiden hinta on 7,99$ per kuukausi.

Kysymykseen vastasi 311 lukijaa, kiitos kaikille osallistuneille!

Kommentit

5 vastausta kirjoitukseen “Viikon kysymys: Mitä mieltä olet iPad ministä?”

 1. Ari Ahonen on elokuu 27, 2012 10:52

  iPad mini on Applelle teknisesti helppo (vanhojen komponenttien kierrätystä) ja softapuolella näyttökin vastaa pisteissä iPad 2:ta. Näin ollen hinnan saa puristettua alas ja iso softavalikoima on valmiina. Eli Apple tähtää lisämarkkinaosuuksiin tableteissa 250 $:n hintaluokassa.

 2. päiviö on elokuu 27, 2012 11:16

  Yhtä turhake varmasti kuin isompikin…

 3. Vilunki on elokuu 27, 2012 11:16

  Ostan varmaan sellasen jos tulee, sen verta vähän käyttöä että ei viitsi kolmosta ostaa. Ainakin jos näyttö miellyttää vaativaa silmääni.

  Nyt ei ole läppärissä eikä puhelimessa täyttä Airplay-tukea ja joitakin pelejäkin olis mukavampi pelailla iPadilla. Reissukäytössäkin varmaan mainio.

  Monella kaverilla on kyllä koneen käyttö jäänyt aika vähäiseksi tabletin oston jälkeen joten saa nähdä miten käy.

 4. Sämpy on elokuu 27, 2012 11:53

  Ei tule olemaan valikoimissani, sillä normi iPad sopii silmille paremmin ja pienemmät katselut sujuvat iPhonella.

 5. Waxfer on elokuu 27, 2012 16:09

  Odotan toiveikkaana omaa näppituntumaa. iPhone toimii mulla pääasiassa, mutta toivoisin vähän isompaa näyttöä. Mini saattaa olla tuuman kaksi liian iso taskuun. Ostan jos suinkin sopii omaan kännyyn, muutoin saattaa olla vaihto android leiriin, tai ehkä tuleva noksu on tuuman isompi kuin 900 malli. Merkillä ei loppujen lopuksi ole väliä.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom