Top

Kuvia iPad minin prototyypeistä

maanantai 3. syyskuu 12 - Osku Kannisto - Jätä kommentti

Kuva: TaoBao

Nettiin on alkanut ilmaantua kuvia, joissa näkee odotetun iPad minin malleja. Kuvat ovat hyvin linjassa aiempien huhujen kautta saaduista tiedoista laitteen ulkomuodon kanssa. Julkaisuajankohdaksi laitteelle on veikattu lokakuuta.

Ensimmäiset kuvat löytyvät TaoBao-nimiseltä kauppasivustolta. Niissä näkyy selkeästi uusi, ohuempi kehys, näppäimet ja liitännät. iPad mini vaikuttaisi myös hyvin ohuelle kuvien perusteella.

Saksalainen Giga.de-sivusto puolestaan on vuotanut kuvan, jossa näkyy metallinen malli yhdessä iPhonen kanssa. Kuvan avulla hahmottaa laitteen mittasuhteet helposti.

Uutiset iPad minin kuvista raportoi 9to5Mac.

Kommentit

3 vastausta kirjoitukseen “Kuvia iPad minin prototyypeistä”

 1. Kurre S on syyskuu 3, 2012 11:07

  Itse en ole itse asiassa koskaan ollut ns. muotitietoinen, ostokseni olen tehnyt toiminnallisuuden ja käyttötarkoituksen mukaan – ei miltä se näyttää.

  Kun olen ostanut tietokoneita ja puhelimia olen tehnyt päätökseni teknisten tietojen kautta – en miltä se näyttää.

  Apple näköjään myy tuotteitaan kuten muotitalot – ja ostajat vinkuvat lisää katsomatta mihin se itse asiassa kykenee ja kauanko se kestää.

 2. Ekkeri on syyskuu 3, 2012 18:18

  Perus laitteiden teknisissä tiedoissa ei todellakaan ole vikaantumisväliä kerrottu (niin kuin on esim. järeämmissä palvelimissa). Herää kysymys miten ihmeessä olet osannut tämän tiedon poimia teknisistä tiedoista?

  Minulla on mm. iPad 1:nen. Hankin sen jenkkilästä heti julkistamisen jälkeen. Laite on ollut työkäytössä ja nykyään lapsilla peli yms käytössä. Laite on käytännössä ollut joka päivä useita tunteja käytössä useamman vuoden. Laitteen lasissa on pari pientä naarmua. Teknisesti toimii ihan yhtä hyvin kuin uutena. Edes akun varauskyvyssä ei ole ollut merkittävää muutosta.

  Ensimmäinen Intel pohjainen MacBook Pro 15″ oli minulla 5 vuotta työkäytössä ja toimii vieläkin täydellisesti. Samaan ajassa kaverit vaihtoivat 2-3 PC läppäriä.

  Ja jos nyt sitten viittaat siihen että iPhone4:n tiputtaa maahan ja lasi hajoaa vs. Nokia 6110 kesti mitä vaan ja sillä pysyi avaamaan kaljapullon, niin kannatta tosiaan pitäytyä siinä tai ostaa jokin duudsonin kestävä Anroid. :)

 3. Ville on syyskuu 3, 2012 21:50

  Kurre, niin fakta nyt taitaa vaan olla, että ei suurinta osaa kiinnosta ne tekniset tiedot tai mihin se kykenee. Eikä tarvikkaan kiinnostaa. Se on jokaisen oma asia mitä pitää tärkeänä.

  Eihän suurimmalla osalla tietokoneen käyttäjistäkään ole mitään hajua mihin tietokone kykenee tai että käyttäisi sen potentiaalista edes 10%. Silti sellainen on melkein kaikilla.

  Se on pääasia, että ne tietyt jutut toimii hienosti mitä ne suurin osa ihmisistä käyttää sillä tietokoneellakin, sillä pääsee jo todella pitkälle. Apple ymmärsi tämän vuonna 2007 ja seuraavan kerran iPadilla ja melkoisen pitkälle se on vienyt Applenkin ;)

  Nokia taas keskittyi enemmän noihin asioihin mitä pidät tärkeänä ja vajosi melkoisen alas, jos multa kysytään niin nokia ei ihan ymmärtänyt mikä saa ihmiset ostamaan älyluureja ja mitkä asiat niissä pitää olla kunnossa. Nyt nokialla kuitenkin on oikea suunta monen vuoden räpeltämisen jälkeen.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom