Top

iPod-mallisto uudistuu

keskiviikko 12. syyskuu 12 - Osku Kannisto - Jätä kommentti

Kuva: The Verge

iPod nano saa pitkän näytön ja se näyttää pienennetyltä iPod touchilta, vain 5,4mm paksu. 2,5-tuuman laajakuvanäyttö. Seitsemän eri värivaihtoehtoa. Uutuutena ominaisuuksiin Bluetooth ja uusittu Lightning-liitäntä.

Kuva: the Verge

iPod touch on nyt myös maailman suosituimpia pelikonsoleita. 5th generation uutuutena laajakuvanäyttö iPhone 5:n malliin. 6,1mm ohut, 88 grammaa. Lightning-liitäntä, A5-tuplaydinsuoritin kahdella grafiikkaytimellä. Kuori alumiinia. 40 tunnin käyttöaika musiikilla. 5 megapikselin kamera takana. Safiirilinssi, led-salama. Panoraamakuvaus vakiona ja iPhoto toimii. Uutuutena Loop-rannekelenkki kamerakäyttöön. Edessä 720p kamera. Bluetooth 4.0, 802.11n nyt 2,4 ja 5GHz. Uutuutena Siri ja viisi eri värivaihtoehtoa. iPod shuffle 49$. iPod nano 149$, uusi iPod touch 32GB 299$. Myyntiin lokakuussa.

Kuva: The Verge

Uudet EarPods-kuulokkeet ovat kolmen vuoden kehityksen tulos. Yritetty luoda kuulokkeet, jotka sopivat kaikkien korviin. Kuulokkeet myyntiin heti erillisenä tuotteena. Mukana uudessa iPhone 5, iPod touch ja iPod nanossa.

Kommentit

3 vastausta kirjoitukseen “iPod-mallisto uudistuu”

  1. Kurre S on syyskuu 12, 2012 22:39

    CNET kommentaattorin mukaan SONY voisi nyt vuorostaan haastaa Applen kun ovat kopioineen heidän “kuvakieltä” noilla pyöreillä ikoneilla ja malleilla.

  2. Tommi on syyskuu 13, 2012 0:01

    Harvinaisen rumia soittimia, voi tsiisus!

  3. Jartsa on syyskuu 13, 2012 0:11

    Tommi, no niin on, pikkukuvasta vois yht-äkkiä luulla Lumia luureiksi :-)

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom