Top

Kevennys: 4S tuntuu erilaiselle iPhone 5:nä

sunnuntai 16. syyskuu 12 - Osku Kannisto - Jätä kommentti

Jimmy Kimmel Live -ohjelma haastatteli yhdysvaltalaisia käyttäjiä kadulla kysellen mielipidettä Applen juuri julkaisemasta iPhone 5 -puhelimesta. Hauskaksi videon tekee kuitenkin se, että oikeasti haastattelijat antoivat ihmisille käteen iPhone 4S:n arvioitavaksi.

Objektiivisuus on hieman kyseenalainen näissä ylistävissä arvioissa, joita kuullaan jopa iPhone 4S omistajien suusta…

Katso: Jimmy Kimmel Live – First Look: iPhone 5

Kommentit

5 vastausta kirjoitukseen “Kevennys: 4S tuntuu erilaiselle iPhone 5:nä”

 1. Sekakäyttäjä on syyskuu 16, 2012 9:23

  Niinpä. Kuinka paljon awesome lässytyksestä on puhdasta mielikuvaa? Osa iPhone 5:n tulevista kehyistä menee samaan kastiin tämän kanssa.

  PS. Amerikkalaiset, maailman tyhmin kanssa. Suomessa tällaista ei tapahdu. Eihän…

 2. Olen omena on syyskuu 16, 2012 11:00

  Haha, loistava video. Osa vielä vertaa toimittajan antamaa puhelinta omaan iphoneen ja kehuu uutta puhelinta kevyemmäksi ja näyttöä isommaksi, vaikka kyseessä sama laite…

  Hyvin toi markkinointi bs. uppaa perus jenkkiin. Saisivat pikkuhiljaa herätä todellisuuteen ja kyseenalaistaa vähän jotain mihä heille syötetään :D

 3. Ville on syyskuu 16, 2012 12:07

  Tuon saman testin voisi tehdä millä vaan, vaikka lumia 900:lla ja väittää sen olevan lumia 920, en usko että tulokset olisi yhtään erit.

  Näkeehän sen heti videosta, että ei noilla ole siitä mitään hajua mitä Apple julkisti, ehkä kuulleet jotain puheita ja niiden pohjalta sitten selittää jotain ku lykätään videokamera nokan eteen, jokainen tietää kuinka luonnollinen ihminen on kun se laitetaan kameran eteen ja siinä varmaan paljon miettiikin asioita tai kävisi edes mielessä, että tässä on joku koira haudattuna…

  Samoin leikkauksella nyt saadaan ihan sellainen tulos ja mielikuva aikaan kun halutaan, jos nuo videolla olevat tyypit oli tosiaan ainoat joille testi tehtiin niin ihmettelen kyllä. Mutta jos testi on tehty vaikka sadalle ja löydetty muutama joille uppoaa toi juttu niin en näe siinä mitään ihmeellistä.

  Tulihan joskus telkkarista piilokameraakin missä myytiin tavallista kraanavettä superkalliina erikoisvetenä ja se meni vaikka kuinka monelle läpi. Ei tämä ole sen kummallisempaa.

 4. TheseAren'tTheDroidsYou'reLookingFor on syyskuu 16, 2012 12:25

  Hauskointahan tässä on että videolla ne vielä esittelee iPhone 4:sta eikä 4S:ää. Sen huomaa tosta pystysaumasta kuulokeliitännän vieressä. Ei ne varmaan itsekkään tiedä minkä version omistaa…

 5. Tuomas on syyskuu 16, 2012 14:13

  Laite jota nuo ihmiset tuossa videossa hypistelivät ei ollut edes iPhone 4S vaan sen edeltäjä iPhone 4. Tämän voi huomata kuulokeliitännän vieressä näkyvästä mustasta raidasta. 4S:ssä kaikki raidat ovat laitteen sivuilla.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom