Top

Katsaus Lightning-tuotteisiin

sunnuntai 25. marraskuu 12 - Osku Kannisto - Jätä kommentti

Apple uusi Lightning-liitäntä on otettu käyttöön kaikissa valmistajan mobiililaitteissa. Käytännössä se on tarkoittanut kaikkien vanhojen lataus- ja telakkalaitteiden toimimattomuutta uuden sukupolven laitteiden kansa.

Uusia Lightning-liitäntää hyödyntäviä laitteita on ollut hyvin vähän myynnissä ainakin tähän asti. Käytännössä vain Applen omia tuotteita on voinut hankkia ja niitäkin vain pitkällä odotusajalla.

Tilanne näyttää muuttuneen varsin radikaalisti kolmansien osapuolien saatua omat laitteensa markkinoille. 9to5Mac on tehnyt kattavan koosteen kaikista löytämistään Lightning-lisätuotteista. Tarjolla on monipuolisten telakoiden ohella autolataus-kittejä sekä adaptereita, joilla Lightning-liitäntää voidaan käyttää muidenkin liitäntöjen kanssa. Applen omiin tuotteisiin verrattuna kolmansien osapuolien tuotteet maksavat vain murto-osan Applen hintoihin verratessa.

Tuotteet löytyvät 9to5Macin oppaasta.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom