Top

Tuulahdus vinyylihenkeä iPadille

sunnuntai 10. helmikuu 13 - Osku Kannisto - Jätä kommentti

Hyviä viboja menneisyydestä ovat tähän asti iOS-maailmassa tarjonneet lähinnä retro/vintage-kuvaussovellukset. Musiikille voi nyt tehdä saman, kiitos kotimaisen Taiste:en uuden sovelluksen.

Retronic 9000 tekee iPadista levysoittimen. Sovellus mallintaa aidontuntuisesti vinyylisoitinta ja tarjoaa kuulijalle matkan takaisin albumien kulta-aikaan. Autenttinen käyttöliittymä lisää tunnelmaa entisestään. Soitettavina kappaleina voi käyttää omaa iTunesin musiikkikirjastoa.

Retronic lupaa tavoittaa LP-levyille ominaisen lämpimän äänimaailman rosoisen tarkasti. Fysiikkamallinnus puolestaan pitää huolen siitä, että kuuntelija voi kokea oikeasti soittavansa levyjä. Levyt reagoivat kosketukseen ja niitä voi halutessaan hidastaa ja nopeuttaa aivan kuten oikealla soittimellakin.

Retronic 9000 on ostettavissa App storesta hitaan 1,79€.

 

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom