Top

iPad Air leviää vauhdilla

maanantai 4. marraskuu 13 - Osku Kannisto - Jätä kommentti

iPad Airien käyttöönottoaste on ollut huomattavan menestyksellistä. iPad Airin osuus kaikista iPadeista on ensimmäisten kolmen vuorokauden aikana huomattavasti suurempi kuin viimevuotisten 4. sukupolven iPadin ja iPad minin.

Fiksu-nimisen yrityksen tekemän nettiseurannan perusteella iPad Aireja on ilmestynyt käyttöön merkittävästi enemmän kuin viime syksyn iPadeja. iPad Airien osuus kaikista iPadeista oli kahden ensimmäisen vuorokauden jälkeen jo yli 0,7%. Viime vuonna kahdessa päivässä 4. sukupolven iPadien määrä oli noin 0,1% ja iPad minienkin vain hieman yli 0,2%.

Reaaliajassa etenevään graafiin voi tutustua Fiksu:n sivuilta. Samalta sivulta löytyy myös mielenkiintoisia graafeja iOS 7:n käyttöönottoasteesta (tällä hetkellä jo yli 70% laitteista) ja uusien iPhonejen leviämisestä.

Kommentit

3 vastausta kirjoitukseen “iPad Air leviää vauhdilla”

  1. Pomo on marraskuu 4, 2013 21:19

    Tosi surkeata. On jo oikeita huippukameroita kaksin kappalein ei tarvitse mitään leluja.

  2. Mika on marraskuu 5, 2013 9:48

    Huippukameroita!?! Minkä aasinsillan kautta “Pomo” on päätynyt tuohon kommenttiin?

  3. ville on marraskuu 5, 2013 11:46

    Jos graafi pitää paikkaansa niin vauhti on kyllä huima, nyt näyttää jo 1,08%

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom